THE CHIEF JUSTICE OF AUSTRALIA

AN INTIMATE RESEARCH SUITE

IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia
IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia
IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia
IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia
IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia
IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia
IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia
IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia
IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia
IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia IA Design - Interior Architecture - The Chief Justice of Australia

The IA Design team created an intimate and collaborative research suite for the now retired Chief Justice of Australia, The Hon RS French AC. The new space was designed to accommodate the ongoing duties of the retired Chief Justice, housing collaborative breakout areas, research headquarters and an impressive library of historical books and documents.

The space integrates commercial and residential details to create a warm and welcoming environment. The contrast between the light walls and timbers against the bold framing, successfully provide a more residential feel, while presenting a professional workplace suited the needs of The Hon and his research team.

Located in Allendale Square, the tenancy offered sweeping views across the Swan River, providing a beautiful canvas for our team to work with. The end result is a fresh, contemporary and open suite, that exceeded expectation of the client and his team.

Location: 77 St Goerges Terrace, Perth, WA

Project Size: Undisclosed

Date: 2017

Related Projects
IA Design - Interior Architecture - Murdoch UniversityIA Design - Interior Architecture - AAT Perth

Send this to a friend