AUSTRALIAN ELECTORAL COMMISSION

BRINGING THE OUTSIDE IN

IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart
IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart
IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart
IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart
IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart
IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart
IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart
IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart IA Design - Interior Architecture - Australian Electoral Commission Hobart

IA Design worked with the Australian Electoral Commission (AEC) to design the new state office in Tasmania, featuring a showpiece breakout area for staff to enjoy.

The breakout area was designed to provide staff with a  place to connect and collaborate, using a natural cliff face as the primary focal point. The cliff face and surrounding furniture and finishings have created a cave-like atmosphere, offering a distinct contrast to the permanent work areas. The space is a true showpiece, creating a bold statement and accommodating the needs of all business units.

In addition to the dynamic breakout area, the IA Design team designed, documented and managed a full fit-out including reception areas, meeting rooms, multi-functional training rooms, open work stations with hot desks, enclosed offices and secure storage units.

The quality outcome and level of client satisfaction with their fit-out, is testament to the robust project brief, design process and project delivery.

Location: 2 Salamanca Square, Hobart, TAS

Project Size: 740m²

Date: 2017

Related Projects
IA Design - Interior Architecture - McGrathHill EducationIA Design - Interior Architecture - Primewest Australia Place Show Suites

Send this to a friend